Titan Desert 2010 – 0. nap

Az előző esti sörözés miatt nagyon nehezen ment az 5 órai ébredés.

P1000088

Sikerült is kizárnom magam a szobámból, így kicsit késve indultunk a reptérre. Ott már teljes létszámban várt a becsekkolásra a mezőny. Közösen egy charter járattal mentünk Errachidiába. A reptéren elkaptam a monti legendát, Tinkert egy közös képre és váltottunk pár szót:

P1000050

–    Szia Tinker. Hogy érzed magad? A győzelemért fogsz hajtani?

–    Pillanatnyilag nagyon fáradtnak érzem magam az időeltolódás miatt. Úgyhogy nem nagyon hiszem.

–    Honnan jöttél most?

–    Egyenesen Kaliforniából érkeztem.

–    Milyen ott most az idő? Fel vagy készülve erre a melegre.

–    Nagyjából hasonló idő van most ott is. Ezzel remélhetőleg nem lesz gondom.

Innen kis csoportokban terepjárókkal szállítottak minket a szállodánkba. A cseh Horak-Fojtik párossal és Szalay Petivel kerültünk egy autóba. A táj, vagy a fáradtság miatt, de nem beszélgettünk semmit. Peti el is aludt útközben. Maga a szálloda nagyon szép volt. Büfés medence, meg ami kell – kivéve internet…, de sajnos a szűkre szabott program miatt nem tudtuk élvezni.

DSC06894 DSC06898

A bringák összeállítása után egy kis edzés következett. Sikerült becsatlakoznunk Mauri és Olano csapatába a visszafelé vezető úton. Hihetetlen nagy arcok, folyton viccelődnek.  A végére Jalabert is hozzánk csapódott pár szó erejéig Maurival.
Visszaérve rohantunk át az eligazításra, majd kiadós vacsora következett.  Előléptem a csapat technikai segítőjévé, Petijeinknek és Martinnak is segítenem kellett a GPS adatok feltöltésében. Éjfél lett mire mindennel elkészültünk.

DSC06904

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük