Ledro 2017


Első hallásra elég gáz családnak tűnhetünk, hogy 3 fő + kutya felállással sírunk, hogy nem férünk el egy 7 személyes kisbuszban? De tudni kell hogy ebben a buszban utazott még: egy tandem bicikli + egy pedelec (elektromos) bicikli (nagy-nagy köszönet érte a Kerékvár boltnak!!!) + futó és bringás cuccok + szerszámok + egy kamionos hűtő + bőröndök és rengeteg kaja.

Middle East Peace Tour

 

 

„ A sport reményt adhat ott, ahol egykoron kétségbeesés uralkodott. Bármely kormánynál hatékonyabb a faji ellentétek leküzdésében. A sport képes megváltoztatni a világot.” Nelson Mandela

Bodri Trail – sárköpülés Szekszárdon

Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy abszolút kezdő vagyok futásban.

Alpentour Trophy 2016

 

Ha június, akkor ismét irány Schladming és az Alpentour Trophy. Nekem ez az A VERSENY, ami miatt érdemes egész évben edzeni és szenvedni.

Salzkammergut A táv 2015

Egy verseny önmagaddal – Salzkammergut Trophy 2015 A táv (211,3km/7000m)

Alpen Tour 2015

A négy nap alatt a 208km-es távon rendkívül változatos és technikás terepen nagyjából 8800m szintemelkedést kellett megmászniuk a versenyzőknek.

Ismét a Ledro tónál

Idén harmadszor mentünk vissza a Ledro tóhoz. Maradt épp elég nézni való az elmúlt két alkalom után, sőt idén sem jutottunk el mindenhová.

Közepes Top maraton

Ez a szezon még valamikor tavaly ilyenkor kezdődött el az első “vaspéteres” hosszú edzésekkel. A tavalyi balszerencsés (inkább ne esett volna ki előlem Peti a balesete miatt) hosszú 6. összetett helyezésem után felmerült bennem a kérdés, hogy mi lenne ha nem kornyadnék be a táv utolsó kétharmadánál.

Hoppá csak, ez pont egy közép táv hossza!

AlpenTour videók

Akció kamerás felvételek

AlpenTour 2014

Minden hegyikerékpáros bakancslistáján előkelő helyen szerepel egy túra az Alpokban és egy több napos maraton teljesítése. Az Alpen Tour ezt a két álmot szövi egybe a Dachstein régiót bejárva.

Az új RockShox RS1

A RockShox végre hivatalos adatokat is megosztott az új RS1 fordított teleszkópjáról

Tekerj csapatban

Ha az időd java részében egyedül tekersz, lehet hogy te sem vagy teljesen képben (szép magyar szóval) az anschluss, azaz a szélárnyékban tekerés lehetőségeivel