A Planai gonosz szelleme

AlpenTour Trophy 2018

Idén hetedszer neveztem be az AlpenTourra, úgyhogy mondhatom: már hazajárok Schladmingba. Nekem ez a hegyikerékpár verseny az etalon akár a szervezést, akár az útvonalat nézem. Az AlpenTour Trophy UCI S1 besorolású verseny, ami azt jelenti, hogy a legmagasabb szinten jegyzet bringás megmérettetés, így minden évben a rajtjához állnak a legnagyobb nevű profi versenyzők is.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ledro 2017


Első hallásra elég gáz családnak tűnhetünk, hogy 3 fő + kutya felállással sírunk, hogy nem férünk el egy 7 személyes kisbuszban? De tudni kell hogy ebben a buszban utazott még: egy tandem bicikli + egy pedelec (elektromos) bicikli (nagy-nagy köszönet érte a Kerékvár boltnak!!!) + futó és bringás cuccok + szerszámok + egy kamionos hűtő + bőröndök és rengeteg kaja. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Közepes Top maraton

Ez a szezon még valamikor tavaly ilyenkor kezdődött el az első “vaspéteres” hosszú edzésekkel. A tavalyi balszerencsés (inkább ne esett volna ki előlem Peti a balesete miatt) hosszú 6. összetett helyezésem után felmerült bennem a kérdés, hogy mi lenne ha nem kornyadnék be a táv utolsó kétharmadánál.

P1060132

Hoppá csak, ez pont egy közép táv hossza! Egy kattintás ide a folytatáshoz….